Groener gras serveert alleen functionele koekjes.


we kunnen meer dan we denken

Vormgeven en faciliteren (online) bijeenkomsten

Graag denk ik mee hoe je een (online) bijeenkomst zo vormgeeft en opbouwt dat alle deelnemers zich betrokken voelen. Ik put daarbij uit mijn ervaring met werkvormen vanuit waarderend onderzoeken, deep democracy en transitiemanagement. Bij mij staat voorop dat ik het programma voor een bijeenkomst altijd toets bij een paar deelnemers, om te zorgen dat het past bij voor wie het bedoeld is! En natuurlijk kan ik de bijeenkomst faciliteren.

Vormgeven en begeleiden verandertrajecten

Voor een team of organisatie in verandering denk ik graag mee over de aanpak. Bij het begeleiden van meer dan 25 overheden en non-profitorganisaties heb ik ervaren hoeveel ideeën en energie er aanwezig zijn bij mensen, die vaak onbenut blijven. Ik geloof dat ieder mens, ieder team, iedere organisatie veel meer potentie heeft dan ze denkt. Ik ervaar dagelijks in de praktijk dat er beweging ontstaat als mensen uitgenodigd worden om mee te denken over hoe het wél kan, in plaats van te blijven hangen in uitwisselen over wat er allemaal niet goed gaat en anders moet. Met mijn bedrijf Groener Gras zorg ik ervoor dat de creativiteit, energie en ideeën die onder de oppervlakte aanwezig zijn bij inwoners, medewerkers of samenwerkingspartners naar boven komen.Daarbij vind ik het belangrijk om impact te hebben en ervoor te zorgen dat alle deelnemers zich betrokken voelen.

Strategisch communicatieadvies

Groener Gras is de opvolger van Springtij Communicatie, het bedrijf waarmee ik me ruim 12 jaar richtte op communicatie voor overheden en non-profitorganisaties, zoals de gemeente Zaanstad, gemeente Alkmaar, Amsterdam-West, Omring en GGD Hollands Noorden. Graag zet ik mijn ervaring in voor het maken van een strategische aanpak rondom een communicatie vraagstuk.