Groener gras serveert alleen functionele koekjes.


plannen maak je samen

Breng plannen tot leven

Met mijn bedrijf Groener Gras ontwerp en begeleid ik (online) bijeenkomsten waarbij ik ervoor zorg dat de creativiteit, energie en ideeën die onder de oppervlakte aanwezig zijn bij inwoners, medewerkers of samenwerkingspartners naar boven komen. Zodat plannen tot leven komen!

Bij het begeleiden van meer dan 25 overheden en non-profitorganisaties heb ik ervaren hoeveel ideeën en energie er aanwezig zijn bij mensen, die vaak onbenut blijven. Ik geloof dat ieder mens, ieder team, iedere organisatie veel meer potentie heeft dan ze denkt. Ik ervaar dagelijks in de praktijk dat er beweging ontstaat als mensen uitgenodigd worden om mee te denken over hoe het wél kan, in plaats van te blijven hangen in uitwisselen over wat er allemaal niet goed gaat en anders moet.

Plezier, impact en eigenaarschap

In mijn aanpak staan plezier, impact en eigenaarschap van de deelnemers voorop. Zo organiseer ik graag een bijeenkomst, maar dit doe ik nooit alleen. Ik weet vaak welke mensen het verschil kunnen maken en hen betrek ik vanaf de start bij mijn werk. Samen weten we meer, en krijgen we meer voor elkaar!
Ik zet graag de methodes Waarderend Onderzoeken en Deep Democracy in. Daarbij vind ik het belangrijk om impact te hebben. Dingen aanpakken die ertoe doen en samen bijdragen aan de wereld een beetje mooier en eerlijker maken.

Hoe groen is jouw gras?


Om plannen en ideeën uit te kunnen voeren, is de oplossing veel dichterbij dan je denkt. Dat is het kernidee achter Groener Gras. Kijk naar het gras onder je voeten en zie welke mogelijkheden je in huis hebt.